Fashion Club Outlet Blog

Rosalita McGee – haine si accesorii colorate pentru femei fericite

Cum ar fi sa poti lumina chiar si cele mai mohorate zile? Sa transformi zilele plictisitoare in zile speciale si sa dai tuturor celor care te privesc o stare de bucurie si optimism? Brandul spaniol Rosalita McGee doreste sa iti ofere exact aceasta putere, odata ce imbraci hainele din colectia sa. Indiferent de varsta, culoarea parului sau accent, tinutele Rosalita McGee ti se vor potrivi daca esti o femeie care iubeste broderiile, aplicatiile, amestecul de culori si tot felul de ornamente.

Odata ce imbraci o piesa din aceasta colectie, demonstrezi ca esti o tipa fericita, optimista si ca pana si cel maiĀ  mic detaliu te entuziasmeaza. Nu te teme sa arati toate acestea – intr-o tinuta Rosalita McGee nu vei parea nicidecum vulnerabila, ci foarte puternica si bogata sufleteste.

Acelasi ‘joie de vivre’ il gasim si in mini colectie Rosalita Senoritas destinata fetitelor carora le place sa admire cerul, sa mearga prin parc si sa vorbeasca cu plantele si care stiu sa clipeasca gales in bataia soarelui.

Daca sunteti doamne si domnisoare cu atitudine, iar optimismul este trecut pe certificatul vostru de nastere, faceti lumina si imprastiati zambete cu o piesa din colectia prezenta astazi la Stilago! De la rochii la paltoane, de la umbrele la ciorapi si esarfe, toate aceste superbe elemente va vor ajuta sa gasiti, in loc sa asteptati si sa o luati de la capat in loc sa va opriti.
Colectia va asteapta de astazi in Stilago Club cu o reducere de pana la 65% si va garantez ca va va cuceri!

Lasa un comentariu

Nota: Moderarea comentariilor poate intarzia aparitia lor. Nu este necesar sa postati comentariul din nou.